Фирма „Ник Доор“ е горд български производител на индустриални врати, които отговарят на високите стандарти за качество и надеждност. Високат квалификация на нашите слушители ни позволя, да предлагаме най-висок клас врати за индустриални съоръжения, като нямаме ограничения по отношение на размера на обектите.

В процеса на производство ние сами изработваме значителна част от компонентите на вратата, което ни дава пълна контрол върху качеството и изпълнението на продуктите ни. За задвижването на индустриалните врати се доверяваме на най-добрите агрегати в отрасъла. Моторите, които използваме, са произведени от реномирани европейски производители в Италия, които са гарант за мощност и надеждност.

индустриални врати
индустриални врати

Всеки един от нашите клиенти получава индивидуално изработени индустриални врати, които отговарят на техните специфични нужди и изисквания. Обикновено вратите включват една или повече пешеходни врати, които предоставят удобство и лесен достъп, без да бъде необходимо повдигането на голямата и тежка врата. Освен това, предлагаме възможност за включване на прозорци, които осигуряват естествена светлина и визуален контакт с външната среда.

Вратите се задвижват с мощни мотори, които осигуряват плавно и бързо отваряне и затваряне на вратата. Те са проектирани да издържат на интензивна употреба и да се справят със значително натоварване.

С индустриалните врати от „Ник Доор“ можете да бъдете сигурни, че получавате надеждност, функционалност и дълготрайност. Нашата цел е да предложим индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди и високите изисквания на всяка индустриална среда.

Индустриални врати за бизнеса от „Ник Доор“. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Нашата производствена база ни позволява да работим по мащабни проекти.

Индустриалните врати, както подсказва и името им са предназначени за бизнеса. Този тип врати се монтират на промишлени халета, логистични центрове, силози, заводи, цехове и други.

Индустриални врати – без предел на размерите

Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

индустриални врати
индустриални врати от производител

„Ник Доор“ е изработила и монтирала десетки врати на индустриални обекти в България и Унгария.

Въпроси и отговори

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Гаражни врати за по-малки обекти

Освен за големи, обектите където се монтират вратите за индустрията, има нужда и от по-малки врати. Ние предлагаме широка гама врати, за различни нужди. Може да поръчате разнообразни гаражни врати от стомана, алуминий, секционни врати с отлична топлоизолация.

Производител – гарант за качествен продукт и услуга – „Ник Доор“.

Питате се как ние постигаме високо качество и надеждност? Естествено с използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

  • барабаните и пружините са произведени в Италия от фирма „Машинара„;
  • заключващите механизми са от италианската фирма „ИКСА„;
  • моторите са с изключителното италианско качество, на „Елзамек„;
  • алуминиеви ламели от лидера в Испания и Европа фирма „Гименес Ганга„;