пешеходна и гаражна врата

Пешеходни врати изработени от висококачествени алуминиеви или стоманени плоскости, с възможност за изработка от плътни или перфорирани ламели.

Предлагаме богато разнообразие от цветове, за изработваните от нас пешеходни врати изработени от алуминиеви или стоманеии профили. Важно е да се отбележи, че ние предлагаме пешеходни врати, които обикновено са част от поръчка за изработта на гаражни врати или ролетни врати.

Пешеходни врати

Пешеходните врати могат да бъдат изработени от плътни ламели или перфорирани ламели, в зависимост от предназначението им. Когато е желателно през тях да има видимост, се изработват врати с перфорирани ламели. Най-често те са и част от ограда и се вписват в композицията (вижте снимки с такъв тип пешеходни врати, по-долу).

Пешеходни врати от плътни ламели

Изработените от плътни ламели врати, обикновено са част от поръчка на гаражни или ролетни врати. Свържете се с нашите консултанти по телефона или ни пишете, за да ви предложим възможно най-подходящите варианти за вас.

Предлагаме и много екстри към пешеходните врати, които са (или не са) част от по-голяма поръчка, за ролетни врати (или гаражни врати), като автомати за автоматично затваряне или други.

Пешеходна врата от плътни ламели
Пешеходна врата от плътни ламели

Пешеходни врати с перфорация

Изработените от перфорирани ламели пешеходни врати са подходящи

Пешеходна врата – комбинация от плътни и перфорирани ламели, за да е част от композицията с оградата – изградена също от перфорирани ламели и гаражната врата (в ляво).

Пешеходна врата - комбинация от плътни и перфорирани ламели
Пешеходна врата – комбинация от плътни и перфорирани ламели

Вижте ориентировочните цени за ролетни врати и гаражни врати.