секционна гаражна врата

Временно НЕ се предлагат!

За нас е удоволствие да предложим и гаражни врати от най-висок клас – секционните гаражни врати. Те съчетават стил и изящен дизайн с функционалност

При този клас врати в един продукт са събрани и качества, които са важни за нашите клиенти – високо ниво на шумозаглушаване и топлоизолация. Те са проектирани с изолационни материали, които запазват топлината в помещението и намаляват загубата на енергия. Това води до по-ефективно отопление на гаража, намаляване на разходите за енергия и по-приятна работна среда.

Независимо дали търсите гаражни врати за домашно използване или комерсиални нужди, можем да ви предложим решение, което отговаря на вашите изисквания и предпочитания.

Временно НЕ се предлагат!

Секционни врати – това са най-скъпите и качествени гаражни врати. Те имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията.

секционна врата
секционна гаражна врата и SUV автомобил

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Как работи секционната врата?

Тя е монтирана така, че да се движи близо до тавана, оставяйки по този начин по-голям просвет, за достъп на автомобилите.

секционни гаражни врати
секционни гаражни врати, как работи

секционна гаражна врата
гаражни врати тип секционни, как работи

Защо да изберете секционни гаражни врата?

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Какво представляват секционни врати?

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

секционна гаражна врата
секционни гаражни врати

Други типове гаражни врати, различни от секционни

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

гаражни врати
стоманени гаражни врати

Стоманени ролетни врати

Стоманените врати тип ролетни осигуряват високо ниво на сигурност, а това е важно. За производството им използваме закалена стомана и стоманени водачи от клас А, като заключването им се прави със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голямо тегло, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

охранителни ролетни врати
алуминиеви гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Доставка и монтаж

Предлагаме доставка и монтаж на нашите секционни гаражни врати в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Монтана и всички селища в България.

Временно НЕ се предлагат!