В момента нямаме промоция, но ако попълните нашата анкета, ще изготвим за Вас специално предложение.

За да получите отстъпки, моля попълнете анкетата


  Условия за отстъпки

  1. Отстъпките са стъпаловидни и се отнасят както за нови клиенти, за такива извършвали покупки от фирмата, за период от една година от датата на новата поръчка.
  2. Всички отстъпки касаят поръчка на изделие (гаражна врата, ролетна врата, охранителни ролетки) с автоматика (електрическо задвижване).
  3. Секционните врати предлагани от фирмата НЕ са част от настоящата промоция.
  4. Отстъпката за нови клиенти, които изберат да направят поръчка по телефона е десет процента ( - 10%).
  5. Отстъпка за нави клиенти, които попълнят контактната форма е дванадесет процента ( - 12%).
  6. Отстъпката за клиенти, които са поръчали изделие в срок от една година, считано от денят на новата поръчка, получават отстъпка от дванадесет процента ( - 12%).
  7. Отстъпката за редовни клиенти, а такива са всички поръчали повече от едно изделие с автоматика за срок от една година, считано от датата на настоящата поръчка, получават отстъпка от петнадесет процента ( -15%).
  8. За препоръки: ако вие сте се свързали с нас по препоръка на свой познат, който е направил поръчка на врата с автоматика в рамките на една година, от датата на настоящата поръчка, вие ще получите тринадесет процента ( -13%) отстъпка от своята поръчка. За целта е необходимо да ни дадете телефон и адрес на монтажа на своя този, който ви е препоръчал, за да направим справка в нашата база данни с клиенти.

  Важно: ние съхраняваме единствено данни за свои клиенти, за нуждите на гаранцията, данните предоставени при анкетата служат само за изготвяне на търговско предложение, на база искането на такова от клиента.

  И още ...

  Свържете се с нашите консултанти, за подробности, насрочване на дата за посещение за снемане на размери.

  Вижте всички наши цени за гаражни врати, винаги приятелски за нашите клиенти. В тях ще намерите предложения за ролетни врати, секционни врати, както и множество удобни доработки за врати, като електрическо задвижване, допълнителна защита от крадци и други.

  цени за гаражни врати от фирма Ник Доор
  цени за гаражни врати от фирма Ник Доор

  Ние сме български производител на гаражни врати, което ни позволява да продаваме на атрактивни цени. Изберете това, което желаете или се свържете с нашите любезни консултанти, за да получите помощ при избора.

  Предимството да поръчате гаражни врати от производител е в това, че получавате гарантирано най-добра цена. Монтажът се извършва от наши екипи във всяко селище в България!