Гаражни врати от производител във всеки град

Гаражни врати от производител, с монтаж във вашия град, на цени, които може да даде само производител. Гаражни врати с монтаж във всяко селище на страната. Ние сме „Ник доор“, фирма с широка дистрибуционна мрежа.

Гаражните врати от фирма „Ник доор“ са качествени, изработени от висококачествени материали в нашата производствена база. Ние използваме компоненти на някои от най-добрите фирми, произвеждащи компоненти за гаражни врати. Купуваме за нашите врати най-качествените електромотори, най-качествените заключващи механизми и дистанционни управления от висок клас.

Гаражни врати от производител

Както вече споменахме, фирма „Ник доор“ е производител на гаражни врати с дистрибутурска мрежа в цялата страна. Свържете се с нас, а ние ще осигурим монтаж от свой екип или такъв на наш дистрибутур.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

охранителни ролетни врати
алуминиеви гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.

Нашите любезни консултанти са готови да отговорят на всички ваши въпроси, за изработката, качеството, монтажа и гаранцията на вече монтираните врати.

Related Posts

Leave A Reply