Охранителни ролетки и ролетни врати

Благодарим ви, че следите нашата поредица за типовете гаражни врати, която публикуваме в нашия сайт и на избрани места в уеб. Днешната тема е охранителни ролетки.

В този материал продължаваме темата, за спецификите на различните типове гаражни врати. Днес ще говорим по-подробно за охранителните ролетки.

Какви са видовете охранителни ролетки?

Проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел, тип тръбна оплетка.

Охранителни ролетки

Нека разкажем за всеки от тези типове с няколко думи.

1.  Охранителни ролетки тип плътни метални ламели.

Този тип охранителни ролетни ролетни врати предлагат изключително високо ниво на сигурност. Предлагат се в много цветове и нюанси.

2.  Тип перфорирани ламели (охранителни щори)

Има два типа перфорирани ламели – с едра и със ситна перфорация. Охранителните решетки с перфорирани ламели имат отвори, през които се осигурява идеална видимост към помещението. Намират широко приложение за витрини на магазини в бизнес центрове или оживени улици.

3.  Тип оплетка (ролетни щори)

Използват се, когато е нужно да има видимост към охранявания обект (витрини на магазини).

4.  Тип тръбна оплетка (охранителни решетки)

Охранителните ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

И още един важен въпрос: С или без електромотор? Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричесво.

 

Ролетни врати

Какво важно трябва да знаете, за ролетните врати, освен основната информация? Дистанционни управления за гаражни ролетни врати.

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ

Те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.

Related Posts

Ролетни врати Видин от „Ник Доор“

Ролетни врати в Ролетни врати Видинот фирма "Ник Доор" - български производител на системи за защита на дома и офиса. Предлагаме много екстри, за ваши...
гаражни врати

Гаражни врати Монтана от „Ник Доор“

Фирма "Ник Доор" е български производител и предлага качествени гаражни врати в Монтана, които са символ на високо качество. Български гаражни врати о...

Leave A Reply