Гаражни врати от Ник Доор – производител на гаражни врати

Цени на алуминиеви гаражни врати, от производителят на врати за гаражи – „Ник Доор“. Ние произвеждаме и доставяме в цялата страна. Вижте още за нашите продукти.

В днешния материал ще разкажем на кратко за нашите гаражни врати, материалите, компонентите и други подробности.

Гаражни врати

Запознайте се с качествените гаражни врати, които произвежда, доставя и монтира фирмата. Научете повече, за високото качество и за това как го постигаме?

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

  • барабаните и пружините са произведени в Италия от фирма „Машинара„;
  • заключващите механизми са от италианската фирма „ИКСА„;
  • моторите са с изключителното италианско качество, на „Елсамек„;
  • алуминиеви ламели от лидера в Италия и европа фирма „Гименес Ганга„;

Типове гаражни врати

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Алуминиеви гаражни врати – цени

Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация. Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

АЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ  ЦВЯТ БЯЛ АЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ ЦВЯТ: RAL7016, RAL9006, RAL8014, RAL8003
до 3 кв. м. – 550 лв. / бр. до 3 кв. м. – 580 лв. / бр.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply