Индустриални врати от производител

индустриални врати

Индустриални врати от производителят на гаражни врати в България – „Ник доор“. Ние изграждаме индустриални врати вашата нужда.

Благодари ви, че отново сте с блогът на фирмата за гаражни врати и оборудване, където разказваме важните неща. Темата на днешния пост са гаражни врати, най-важното за тях и какво може да очаквате от нас.

индустриални врати
изработка и монтаж на индустриални врати

Индустриални врати

Както всички видове гаражни врати и охранителни системи, вратите за индустриални нужди също се изработват за конкретния обект. Няма и не може да има стандартизация, ние взимаме размерите, правим изчисления и предлагаме проект на база вашите изисквания.

Разбира се, може да има врата с вградена пешеходна или без такава, цветът, допълнителните защити също са част от индивидуалния проект.

Индустриални врати за бизнеса от „Ник Доор“. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

И за малките обекти …

Освен за големи, обектите където се монтират вратите за индустрията, има нужда и от по-малки врати. Ние предлагаме широка гама врати, за различни нужди. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

 

Related Posts

Гаражни врати на промоция в Пловдив

Гаражни врати на промоция в Пловдив

Предлагаме на вашето внимание традиционната промоция на гаражни врати, за град Пловдив, от която можете да се възползвате днес. Не пропускайте възмож...
Цени на гаражни врати в София

Гаражни врати на промоция в София

Предлагаме на вашето внимание традиционната промоция на гаражни врати, за град София, от която можете да се възползвате днес и утре. Не пропускайте в...
промоция на гаражни врати май 2024

Промоция на гаражни врати

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви предтавим традиционната промоция на фирма "Ник Доор". През този месец, намалението ще бъде на 29 и 30 май....

Leave A Reply