Индустриални врати от производител

индустриални врати

Индустриални врати от производителят на гаражни врати в България – „Ник доор“. Ние изграждаме индустриални врати вашата нужда.

Благодари ви, че отново сте с блогът на фирмата за гаражни врати и оборудване, където разказваме важните неща. Темата на днешния пост са гаражни врати, най-важното за тях и какво може да очаквате от нас.

индустриални врати
изработка и монтаж на индустриални врати

Индустриални врати

Както всички видове гаражни врати и охранителни системи, вратите за индустриални нужди също се изработват за конкретния обект. Няма и не може да има стандартизация, ние взимаме размерите, правим изчисления и предлагаме проект на база вашите изисквания.

Разбира се, може да има врата с вградена пешеходна или без такава, цветът, допълнителните защити също са част от индивидуалния проект.

Индустриални врати за бизнеса от „Ник Доор“. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

И за малките обекти …

Освен за големи, обектите където се монтират вратите за индустрията, има нужда и от по-малки врати. Ние предлагаме широка гама врати, за различни нужди. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

 

Related Posts

гаражни врати

Гаражни врати с богат избор от екстри

Богат набор от екстри за произвежданите от нас гаражни врати - електрическо задвижване, системи срещу крадци, обезшумяване, и огромна палитра с цветов...
ролетни врати

Ролетни врати от България

Ролетни врати от България от фирма "Ник доор". Ние сме доставчик на качествени български ролетни врати и извършваме монтаж в цялата страна. Днес ще р...

Leave A Reply