Индустриални врати от „Ник доор“

Индустриалните врати произведени от фирма за гаражни врати „Ник доор“ са синоним за качество в България. Монтираме произведените от нас гаражни врати в цялата страна, като монтажите се извършват от екипи на фирмата.

Благодарим ви, че отново сте с нас, за да прочетете днес за индустриалните врати, които произвеждаме, монтираме и поддържаме.

индустриални врати
изработка и монтаж на индустриални врати

Индустриални врати

За производството на индустриални врати, не се придържаме към същите принципи, както към всичко останало. Винаги гоним високо качество на производството на гаражни врати и обслужването на клиенти.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Допълнителна важна информация, за монтажа на гаражни врати:

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Питате се как ние постигаме високо качество и надеждност? Естествено с използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база.

Related Posts

Leave A Reply