Гаражни врати от „Ник Доор“

Гаражни врати от „Ник Доор“, фирма производител на луксозно секционни гаражни врати, както и алуминиеви и стоманени охранителни ролетни врати. Извършваме доставки и монтажи в цялата страна.

гаражни врати

Гаражните врати, които доставя, монтира и поддържа фирма „Ник Доор“ ЕООД, са с гаранция за най-високо качество, с гаранцията на производител.

Нашите любезни консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси по телефона, наши служители ще вземат размерите, а монтажните екипи ще извършат монтажа. Ние произвеждаме всички видове гаражни врати – направете своя информиран избор с текстовете по-долу.

Гаражни врати

И така, гаражната врата (или охранителната ролетна врата за търговски или промишлен обект) е вид врата, която е усилена срещу взлом. Предоставените  от нас гаражни врати са с автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

гаражни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена.

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Ролетни врати

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply