Секционни гаражни врати с включен монтаж

секционни гаражни врати

Предлаганите от нас секционни гаражни врати са с включена в цената монтаж, за региона на град Пловдив и град София. Свържете се с нашите консултанти за подробности.

Благодарим ви, че отново сте с блога на фирма „Ник доор“, където разговаряме за предлаганите от нас гаражни врати.

секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Нашите Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Ако не откриете това, което ви интересува за предлаганите от нас гаражни врати, моля свържете се с нашите консултанти по телефона или ни пишете в страницата за контакти.

Цени на гаражни врати

АЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ  ЦВЯТ БЯЛ АЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ ЦВЯТ: RAL7016, RAL9006, RAL8014, RAL8003
до 3 кв. м. – 550 лв. / бр. до 3 кв. м. – 580 лв. / бр.

 

Нашите любезни консултанти, ще отговорят на всички ваши въпроси свързани със секционните гаражни врати. Свържете се с нас и задайте своите въпроси, за предлаганите от нас гаражни врати.

Related Posts

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки с отлични цени от български производител. С нас получавате отлично българско качество, на разумните български цени. Отл...

Български ролетни врати цени

Актуалните цени, за български гаражни врати от фирма производител. Предлагаме отлично българско качество, на разумните български цени. Тук ще откриет...
Ролетни врати с отлични цени в София

Български гаражни врати цени

Български гаражни врати с отлични цени от българска фирма производител. При нас ще получите отлично българско качество, на разумните български цени. ...

Leave A Reply