Секционни врати с няколко примера

гаражни врати Плевен

В този материал правим сравнение между секционните, стоманените и алуминиевите гаражни врати, които предлага фирма „Ник доор“.

Уважаеми читатели, благодаря ви че отново сте с блога за гаражни врати на фирма „Ник доор“. Както знаете, ние произвеждаме и монтираме за своите клиенти широк набор от гаражни врати. В днешния материал ще разкажем за секционните гаражни врати и ще направим кратко сравнение с алуминиевите и стоманените врати, които също се предлагат от фирмата.

Секционни гаражни врати

секционни гаражни врати

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината). Имайте предвид, че при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Повече за секионни гаражни врати може да прочетете в нашия сайт, в статията за този продукт.

Други видове гаражни врати

Нека разкажем и за другите видове гаражни врати, а именно алуминиевите и стоманените врати. Имайте предвид, че те могат да бъдат изпълнени както с плътни ламели, така и с перфорирани, които са предпочитани за търговските обекти.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

стоманени гаражни врати

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена.

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Related Posts

Leave A Reply