Луксозни гаражни врати – секционни врати

секционни врати

Луксозни гаражни врати – секционни врати с монтаж в цялата страна от производителят на гаражни врати „Ник доор“.

Благодарим ви, че отново сте с нас, а днешната тема е за секционните гаражни врати – луксозните гаражни врати. Приятно четене, ние сме на разположение за всички ваши въпроси.

Секционни врати

секционни врати

Секционни врати – това са най-скъпите и качествени гаражни врати. Обърнете внимание, че те – нашите секционни врати имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията. Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).

При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Гаражни врати

Обърнете внимани, че предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Израотените от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания. След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Related Posts

Leave A Reply