Гаражни врати и секционни врати – каква е разликата?

секционни врати

Каква е разликата между „обикновените“ гаражни врати и секционни гаражни врати? Най-общо казано, секционните врати са по-висок клас гаражни врати. Всички наши гаражни врати, включително секционни гаражни врати се предлагат в София и страната.

Днес ще разгледаме по подробно секционните гаражни врати, разбира се в контекста на гаражните врати, които предлага фирмата за монтаж в София и страната. Приятно четене.

Гаражни врати

Фирма „Ник Доор“ предлага монтаж, на произведени от нас гаражни врати в София и цялата страна.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

Секционни врати

секционни врати

Предлагаме ли монтаж на секционни гаражни врати в София? Отговорът е да, предлагаме монтаж на избраната от вас гаражна врата в столицата и страната.

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Ролетни врати

Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване. Предлаганите от нас ролетни гаражни врати се монтират в София и цялата страна при изключително изгодни условия.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

 

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply