Ролетни гаражни врати от „Ник доор“

Ролетни гаражни врати от „Ник доор“ – производител на всички видове гаражни врати. Предлагаме стоманени, алуминиеви, охранителни ролетки и други, с монтаж в София и всички други селища в страната.

Благодаря ви, че отново сте с блогът на фирма „Ник доор“ – производител на гаражни врати, който извършва монтажи във всяко селище. Желаем ви приятно четене, а ако имате въпроси относно предлаганите от нас гаражни врати, моля свържете се с нашите любезни консултанти.

Как става всичко – как да изберем гаражна врата, как се случва монтажът?

гаражни врати

След като разговаряте с наш представител по телефона, ние ще ви помогнем да направите своя избор, за гаражни врати. След като уточним всички подробности, наш представител ви посещава (без значение дали се в София, Пловдив, Бургас, по-малък град или село), за да вземе размери за вратата.

В зависимост от избрания материал, ние произвеждаме желаната гаражна врата (дали е алуминиева, стоманена, дали е с метални решетки подходяща за някои търговски обекти, които не желаят нищо съществено да закрива витрината – ние я изработваме. След това ви посещава нашият екип от монтажници, които извършват монтаж и снимат резултата.

Ролетни врати

Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване. Разбира се, монтажът е на изключително изгодна цена за монтажи в София, Варна, както и много други селища.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Секционни врати

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Често ни питат – колко бързо може да се извърши монтаж в град София? Производството и монтажът на вратата зависи от нашата натовареност, но обикновено е в рамките само на няколко дни.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply