Ролетни врати София

гаражни врати

Ролетни врати София от фирма „Ник доор“ – водещ производител на гаражни врати в страната. Нашите екипи извършват монтаж на ролетни врати в цялата страна. Свържете се с нас по телефона, за да получите консултация.

Благодарим ви, че отново сте с нас в блогът за ролетни гаражни врати на фирма „Ник доор“. Ние извършваме монтаж в София, Пловдив, Варна, Бургас и цялата страна със собствени екипи.

Ролетни врати София

Темата на днешния материал е ролетни врати София и монтаж в цялата страна! И така, днес ще говорим за характеристиките на нашите ролетни врати (с монтаж в цялата страна и столицата София), очакваме вашите въпроси към нашите консултанти по телефона и по електронна поща.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Ролетни врати – от какво са изградени?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. Дистанционни управления за гаражни ролетни врати. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Гаражни врати София

Гаражни врати София, от фирма „Ник доор“ – производител на гаражни врати с възможност да монтаж от нашите екипи в София и цялата страна!

гаражни врати
гаражни врати

Какво е важно да се знае за гаражните врати – типа врата, материалите от които е изработена и къде се предлага? Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител. Предлаганите от нас гаражни врати са два типа: гаражна секционна и гаражна ролетна.

Освен това гаражните врати могат да бъдат алуминиеви и стоманени. Стоманените гаражни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Related Posts

Leave A Reply