Ролетни врати с монтаж цени

ролетни врати
всеки месец промоции на гаражни врати, ролетни врати, охранителни ролетки
всеки месец промоции на гаражни врати, ролетни врати, охранителни ролетки

Ролетни врати с монтаж цени на производителят на гаражни врати фирма "Ник доор". Ние извършваме монтаж на ролетни врати на най-добри цени - тези, които може да ви предостави единствено производител.

Ето, вие отново сте с нас в блогът за ролетни врати (вид гаражни врати), а днес ще обсъдим цени на гаражни врати с монтаж. От нашите консултанти по телефона или посредством електронна поща, може да получите подробна информация за предлаганите от нас ролетни гаражни врати и техните цени, включително цената на монтаж във вашия град или село.

Ролетни врати

ролетни врати
ролетни врати

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Цени за монтаж на гаражни врати

Цени на гаражни врати с монтаж - ние предлагаме монтаж на гаражни врати в София, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Варна, Бургас и всяко селище в България! Ето и нашите актуални цени на гаражни врати (включително цени на ролетни врати).

Следете нашите редовни промоции на всичките ни изделия, като ролетни врати, охранителни ролетки, секционни врати, гаражни врати и други.

За да получите лична оферта, ни пишете, попълнете формите за запитване или се свържете с нашите консултанти по телефона, или разгледайте цените в нашшя сайт.

Related Posts

Ниски цени на гаражни врати в София

Ниски цени на гаражни врати в София

Ниски цени на гаражни врати в София при гарантирано отлично качество и достъпни цени от български произодител. Възползвайте се и от месечните ни промо...

Leave A Reply