Гаражни врати София

ролетни врати

Гаражни врати София с монтаж от екипи на производителят на гаражни врати „Ник доор“. Ние предлагаме и монтираме ролетни врати в цялата страна.

Добре дошли отново в блогът на фирмата, където обсъждаме различните видове гаражни врати в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора – както и монтажи в цялата страна.

Гаражни врати София

И така, темата на днешния материал е гаражни врати София – тоест нашите екипи взимат размери, за вашата гаражна врата, а няколко дни по-късно, наш екип извършва монтаж на вече произведената гаражна врата.

гаражни врати
гаражни врати

Ние сме производител на гаражни врати с производствена база край град Пловдив и като такъв, можем да осигурим гаранция за изключително качество на предлаганите от нас врати.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител. Гаражни врати от производител на гаражни врати с производствена база край Пловдив и възможност за експресен монтаж в София. Предлагаме автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Какви са предлаганите от нас гаражни врати?

Какво още е нужно да знаете за предлаганите от нас врати? Те могат да бъдат алуминиеви или стоманени, като и двата типа материал имат своите предимства. Предлагаме изгодни цени, за монтаж на електрически двигател.

Ролетни врати

ролетни врати
ролетни врати

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply