Секцонни гаражни врати София

Секцонни гаражни врати София от производител. Ние предлагаме качество на разумни цени и осигуряваме монтаж в София и цялата страна.

Благодаря ви, че отново сте с нас в блогът за секционни врати и всички други видове гаражни врати с осигурен монтаж в София. Ние предлагаме богато оборудване на своите продукти, гаранционна поддръжка и още …

Секционни врати

секционни врати
секционни гаражни врати

Защо да изберете нашите секционни врати? Този тип гаражни врати са най-скъпите и качествени, те са избор когато имате нужда от допълнителни екстри. Имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията.

Предлагаме монтаж на произведени от нас секционни гаражни врати в София. Свържете се с нас, за оферта.

И още за изработваните от нас секционни врати и защо са предпочитани? Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV). И още:

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Гаражни врати в София

Продължаваме с информация за гаражни врати в София, които се предлагат от фирмата. Нашите служители ще ви посетят на място, за да вземат размер за гаражната врата, която трябва да бъде монтирана.

Нашите гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител. Гаражни врати от производител на гаражни врати с производствена база край Пловдив и възможност за експресен монтаж в София. Предлагаме автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Избраната от вас гаражна врата може да бъде от алуминий или стомана, като и двата типа материал имат своите предимства. Предлагаме изгодни цени, за монтаж на електрически двигател.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply