Гаражни врати с добавена стойност

гаражни врати

Гаражни врати с екстри, като електромотор с дистанционно управление, фотоклетки, бранирана аварийна кутия, които допринасят за вашето удобство и сигурност.

Днес ще говорим за гаражните врати, които предоставят защита и удобство – гаражните врати с електромотори.

Гаражни врати

Кратко обяснение: гаражните врати са два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

гаражни врати
гаражни врати

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Как се случва всичко, до доставката на вашата гаражна врата? След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.

Стоманени гаражни врати, за вашата сигурност. Какво е предимството?

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Те от своя страна имат и недостатък – тежки са, а това налага, ако държите на своето удобство и сигурност – монтаж на електромотор.

Допълнения и екстри, за гаражни врати

Електромоторите освен удобството, предоставят и допълнителна сигурност на вашия гараж, тъй като допълнително затрудняват достъпа до него на външни лица. Предоставяме и други екстри, като фотоклетки, специално изградени кутии, за аварийно отваряне.

Автоматика за ролетки Elsamec  до 14 м. 2 – 370 лв.
Автоматика за ролетки до 30 м. 2 – 600 лв.
Автоматика за ролетки до 35 кв. м. – 890 лв.
Бутон – вътрешен или външен – 50 – 60 лв.
Дистанционно управление с 2 бр. пулчета – 90 лв.
Допълнително пулче (Дистанционно) – 30 лв. за бр.
Аварийно отваряне в бронирана кутия (външен достъп) – 80 лв.
Фотоклетки – комплект – 160.00 лв.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply