Сигурни гаражни врати

гаражни врати

Сигурни гаражни врати за бизнеса и дома, от класически стоманени гаражни врати (със или без електрическо задвижване), през охранителни ролетни врати за магазини до индустриални врати за складове.

В днешния материал ще разкажем на кратко за гаражните врати по принцип, но и ще обърнем внимание на допълнителната сигурност, която предоставя гаражната врата с електромотор.

Гаражни врати

гаражни врати
гаражни врати

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Кратко обяснение: гаражните врати са два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Как се случва всичко, до доставката на вашата гаражна врата?

След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.

Електромоторите – допълнителна сигурност на достъпни цени

Електромоторите освен удобството на разумни цени, което предоставят имат и още едно важно предимство. Те затрудняват допълнително тези, които искат да проникнат в гаражна с взлом. Електромотора блокира отварянето на вратата и дава допълнително време на охраната.

Автоматика за ролетки Elsamec  до 14 м. 2 – 370 лв.
Автоматика за ролетки до 30 м. 2 – 600 лв.
Автоматика за ролетки до 35 кв. м. – 890 лв.
Бутон – вътрешен или външен – 50 – 60 лв.
Дистанционно управление с 2 бр. пулчета – 90 лв.
Допълнително пулче (Дистанционно) – 30 лв. за бр.
Аварийно отваряне в бронирана кутия (външен достъп) – 80 лв.

Свържете се с нашите консултанти, за допълнителна информация за предлаганите от нас електромотори.

Related Posts

Leave A Reply