Гаражни врати с електродвигател

гаражни врати цени

Гаражни врати с електродвигател, за лесно отваряне и затваряне и допълнителна сигурност срещу взлом, на разумна цена от производител.

В днешния материал ще разкажем за гаражните врати с електрически двигател, който освен удобство, осигурява и допълнителна сигурност.

Гаражни врати с електродвигател

Гаражните врати могат да бъдат оборудвани с електродвигател, за допълнителна сигурност, както и за удобство. Според вида на задвижване, нашите гаражни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се гаражни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се гаражни врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична гаражна врата? Защото те са удобство на разумна цена за гаражни врати.

Автоматика за ролетки Elsamec  до 14 м. 2 – 370 лв.
Автоматика за ролетки до 30 м. 2 – 600 лв.
Бутон – вътрешен или външен – 50 – 60 лв.
Дистанционно управление с 2 бр. пулчета – 90 лв.
Допълнително пулче (Дистанционно) – 30 лв. за бр.
Аварийно отваряне в бронирана кутия (външен достъп) – 80 лв.
Фотоклетки – комплект – 160.00 лв.
дистанционно за гаражни врати
дистанционно за гаражни врати

Дистанционни управления за гаражни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 3 броя врати.

Бутони за отваряне на автоматична гаражни врата и ключ

Те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.

Вместо дистанционни или заедно с тях, може да се монтира бутон за отваряне и затваряне или ключ-бутон.

 Допълнителна сигурност

Ако към помещението няма друг вход, предлагаме бронирана кутия, която се монтира извън помещението. Бронираната кутия обикновено е допълнение към дистанционното управление. С нея се задвижва вратата и в случай на липса на електричество (там е аварийното жило).

Фотоклетки за гаражни врати

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.

Алуминиеви гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply