Гаражни врати – стоманени, алуминиеви, секционни

Гаражни врати – стоманени, алуминиеви, секционни от фирма „Ник доор“ – производител на гаражни врати, който извършва монтажи в цяла България.

Дойде време да направим кратка съпоставка на предлаганите от нас гаражни врати, без значение дали са изработени от алуминий или от стомана. Какви са техните плюсове и минуси?

Гаражни врати – от какво се изработват?

Ние произвеждаме гаражни врати от алуминий, стомана, секционни врати с топлоизолация и охранителни ролетки (за търговски обекти, където трябва да е видима витрината и нощем).

Стоманени гаражни врати

гаражни врати
гаражни врати

Стоманените гаражни врати са здрави, надеждни и на много добра цена. Те са предпочитани в търговски обекти, гаражи на къщи, складове и други обекти, където сигурността е на първо място. Предлагат се в столицата София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик и цялата страна.

Предлаганите от нас стоманени гаражни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни. Този недостатък на стоманените гаражни врати е пренебрежим на фона на многото ползи.

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа

Алуминиеви гаражни врати

Препоръчваме гаражни врати произведени от алуминий, за жилищни и бизнес райони (в София, Пловдив, Бургас, Варна и цялата страна), където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация! Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.

Related Posts

Leave A Reply