Секционни врати от производителят „Ник доор“

гаражни рати

Секционните врати са вид гаражни врати, които се отнасят към по-високият клас. Те са с вградена топло и шумоизолация, електрическото задвижване, тихия ход на отваряне и затваряне.

Секционни гаражни врати и други видове гаржни врати. За всичко това ще прочетете в днешния материал на фирмата за гаражни врати.

Секционни врати от производител

Предлаганите от фирма „Ник доор“ секционни врати има много предимства. Може да се каже, че този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Секционните врати имат много предимства, но са и с по-висока цена спрямо алуминиевите и стоманени гаражни врати. Последните пък могат да получат множество допълнения, които да ги направят добър избор. Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати. 

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply