Ролетни врати и индустриални врати

Ролетни врати и индустриални врати от производителят на гаражни врати – „Ник доор“. Ние сме един от най-добрите производители в България.

В днешния материал ще обърнем внимание на ролетните врати, както и на индустриалните гаражни врати, които се произвеждат от фирма „Ник доор“. Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси, свързани с гаражните врати, ролетните врати, индустриалните врати, които предлагаме.

Ролетни врати

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

гаражни врати
ролетни врати

Ролетни врати – от какво е изградена и как работи?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Индустриални врати

индустриални врати
индустриални врати

Индустриални врати за бизнеса от „Ник Доор“. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Нашата производствена база ни позволява да работим по мащабни проекти.

Индустриалните врати, както подсказва и името им са предназначени за бизнеса. Този тип врати се монтират на промишлени халета, логистични центрове, силози, заводи, цехове и други.

Индустриални врати – без предел на размерите

Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply