Гаражни и ролетни врати с монтаж в София

гаражни врати София

Гаражни и ролетни врати с монтаж в София на разумни цени, от фирма „Ник доор“. Ние сме фирма производител на гаражни врати, изберете качеството на поризводителят на качествени, български гаражни врати.

В днешният материал, ще разкажем за гаражните врати предлагани от фирма „Ник доор“ – специализирана в производство на индустриални, ролетни врати и охранителни ролетки.

Гаражни врати с монтаж в София

гаражни врати
гаражни врати

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени. Предлаганите от нас гаражни врати с монтаж в София се отличават с високо качество, като запазваме разумни цени.

При секционни гаражни врати при които се запазва светлия отвор без да е необходимо допълнително място за кутия, тъй като самата врата се повдига от механизъм и се придвижва горе по тавана.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Защо да изберете секционни гаражна врата?

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Фирма „Ник Доор“ ЕООД е производител на гаражни врати, охранителни врати от всички видове. Предлагаме врати за различни нужди и по-долу ще разкажем най-важното.

Ролетни врати

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Ролетни врати – от какво е изградена и как работи?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply