Охранителни ролетки тип оплетка на фокус

Охранителни ролетки тип оплетка на фокус в днешния материал, ще разкажем и на кратко за фирмата и как да станете наш дистрибутор.

Наши дистрибутори са фирми и физически лица в цялата страна. Вие също може да станете част от нашата мрежа от партньори.

Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Тип оплетка (ролетни щори)

Използват се, когато е нужно да има видимост към охранявания обект (витрини на магазини).

  • охранителна ролетка тип оплетка
    охранителна ролетка тип оплетка

    произвеждат се от поцинковани стоманени пръти захванати със стоманени скоби;

  • монтират се вътре и не се виждат, когато са вдигнати;
  • има възможност за външен монтаж;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Предлагаме високо качество на разумни цени, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Ако искате да станете част от партньорите на фирмата и да предлагате на своите клиенти, произведените от нас гаражни врати, моля свържете се с нас. Изберете дали да е по телефона или да попълнете формата за запитване по-долу, за да получите допълнителна информация как да станете наш партньор

Related Posts

Leave A Reply