Ролетни врати от производител с монтаж

Ролетни врати от производител с осигурен фирмен монтаж от екипи на производителят. Ние сме производител на гаражни ролетни врати.

Ние произвеждаме ролетни гаражни врати, които се предлагат и с много допълнителни екстри, като електродвигател, четки за обезшумяване и други.

Ролетни врати

ролетни врати
ролетни врати

Предлаганите от нас ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Ролетни врати – от какво е изградена и как работи?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Гаражни врати

гаражни врати цени
гаражни врати

Какви са особеностите на различните гаражни врати, които предлагаме? Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Алуминиевите гаражни врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply