Ролетни врати и гаражни врати

Ролетни врати и гаражни врати с монтаж в цялата страна. Ние в „Ник доор“ предлагаме качествени врати с монтаж в цялата страна, качествено изпълнение и разумни цени от производител.

Темата на днешния материал са ролетните гаражни врати и малко информация за гаражните врати като цяло. Свържете се с нас, за да получите информация за актуалните цени и срокове за монтаж.

Ролетни гаражни врати

перфорирани ламели на гаражни врати

Ролетните врати са два вида според това от какви елементи са изградени, те могат са от плътни или перфорирани ламели (плоскостите, които са скачени една за друга, за да изградят вратата). Перфорацията се прави, за да е видима витрината на магазина. А пък според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

летните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Ролетни врати – от какво е изградена и как работи?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Гаражни врати

гаражни врати

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител. Предлагаме следните видовете гаражни врати:

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply