Български гаражни врати с монтаж

български гаражни врати

Български гаражни врати от фирма „Ник доор“, които са с монтаж и гаранция. Изработваните от нас гаражни врати се предлагат с много екстри.

Качествените български гаражни врати, които предлага фирма „Ник доор“ са изработени от алуминий, стомана или от специални панели с топло и звуко изолация, за предлаганите от нас секционни гаражни врати.

Български гаражни врати

български гаражни врати
български гаражни врати

Какви са българските гаражни врати, които предлагаме? Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях. Алуминиевите гаражни врати имат и много предимства.

  1. Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет.
  2. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.
  3. Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply