Гаражни врати с богат избор от цветове

Гаражни врати с богат избор от цветове

Гаражни врати с богат избор от цветове от българският производител на гаражни врати – фирма „Ник Доор“. Ние предлагаме качествени гаражни врати и гаранционни услуги.

Фирмата предлага изключително качествени български гаражни врати, които произвеждаме в нашата производствена база. Свържете се с нас, за да изберем цвят за вашата гаражна врата. Ние държим на качеството и на доволните клиенти, възползвайте се и от нашите редовни промоции за гаражни врати.

Гаражни врати

Гаражвите врати, които предлагаме са: гаражни врати – богато разнообразие от видове, индустриални с големи размери, пешеходни врати (врата във вратата), охранителни врати „Оплетка“ за магазини и офиси.

Всеки тип врати са със специфично предназначение и нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. По-долу има кратка информация.

Индустриални врати

индустриални врати

Индустриалните врати, както подсказва и името им са предназначени за бизнеса. Този тип врати се монтират на промишлени халета, логистични центрове, силози, заводи, цехове и други.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

„Ник Доор“ е изработила и монтирала десетки врати на индустриални обекти в България и Франция.

Пешеходни врати

Това са малки врати, които са част от друга врата. Обикновено пешеходните врати са част от ролетните и плъзгащите врати, както и към индустриалните. Този тип входна врата се изработва от метални или алуминиеви части (ламели) с цветът на основната врата. Отварят се като стандартна врата, окомплектована с дръжка и ключалка.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply