Ролетни гаражни врати от производител

Ролетни гаражни врати от българският производител на качествени гаражни врати – фирма „Ник доор“. Ние сме символ на българското качество.

Ние сме български производител на ролетни гаражни врати с високо качество. Фирмата има развита мрежа от дистрибутори в цялата страна, както и собствени екипи за монтаж.

Ролетни врати

Ролетни врати на цени от производител – качество от „Ник Доор“. Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване.

ролетни врати
ролетнитни гаражни врати

Какво още може да кажем, за предлаганите от нас ролетни врати? Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ

Те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.

Ролетни гаражни врати от производител

С покупката на ролетна гаражна врата от фирма, която е производител вие получавате повече. Освен промоцията с отстъпки в цената през целия месец май, ние предлагаме и още.

Ако към помещението няма друг вход, предлагаме бронирана кутия, която се монтира извън помещението. Бронираната кутия обикновено е допълнение към дистанционното управление. С нея се задвижва вратата и в случай на липса на електричество (там е аварийното жило).

Фотоклетки за гаражни врати

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply