Българските гаражни врати са тук

Ролетни врати Сандански

Качествени български гаражни врати, от фирма „Ник доор“ град Пловдив. Ние предлагаме най-високо качество на гаражните врати, защото използваме в своите продукти само първокачествени материали.

Изберете високото българско качество, за своята гаражна врата и я получете на изключителната цена, която може да предостави един български производител. Вижте и нашите редовни отстъпки за различни видове гаражни врати или детайли от продуктите ни.

Български гаражни врати

български гаражни врати
български гаражни врати

Предлагаме широк избор от различни видове български гаражни врати, защото гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати. Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

При секционни гаражни врати при които се запазва светлия отвор без да е необходимо допълнително място за кутия, тъй като самата врата се повдига от механизъм и се придвижва горе по тавана.

Подвижните охранителни врати могат да бъдат с ръчно и с автоматично задвижване (с двигател и дистанционно управление). Автоматично задвижваните охранителни врати са със задвижване идентично с това на другите български гаражни врати. Предлагаме електромотори на италианската фирма „Елзамек“, които са най-добрите на нашия и италианския пазар.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply