Охранителни ролетки от производител

Охранителни ролетки от производителят на гаражни врати и охранителни ролетки, фирма „Ник доор“. В днешния материал ще разкажем подробно за предлаганите от нас решения, за охранителни ролетки за дома и бизнеса.

Изберете охранителни ролетки от водещ производител на средства за защита в България. Предлагаме охранителни ролетни щори (охранителни решетки) от различен тип.

Охранителни ролетки

охранителни ролетки
охранителни ролетки

Охранителни ролетки от водещ производител на средства за защита в България. Предлагаме охранителни ролетни щори (охранителни решетки) от различен тип. Проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел, тип тръбна оплетка.

Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Предлаганите от нас охранителни ролетки тип плътни метални ламели е тип охранителни ролетни врати, които предлагат изключително високо ниво на сигурност. Предлагат се в много цветове и нюанси.

Предимсва на ролетките с плътни ламели:

  • удобни за промишлени халета;
  • подходящи за гаражи;
  • практични за бизнес сгради и частни домове;
  • прахово боядисване в цвят по избор;

Подробности за типа решетка:

  • поцинкована ламарина с дебелина 0.6мм. или 0.8мм;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;
  • съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1);

Гаражни врати

Гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати. Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply