Ролетни гаражни врати – качество от България

качествени гаражни врати

Ролетни гаражни врати – качество от България с монтаж в София и цялата страна от монтажни бригади на фирмата. Качеството е тук и сега.

Ние сме фирма „Ник Доор“ ЕООД – производител на гаражни врати и индустриални врати от всички типове. Нашата производствена база е в близост до град Пловдив, намира се в село Крислово.

Ролетни гаражни врати

ролетни врати
ролетни врати – монтаж

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Ние предлагаме качествени ролетни врати, но от какво са изградени и как работят? Защо да изберете нашите качествени български изделия, за защита на дома и бизнеса си?

  • Барабани и пружини „Masinara“
  • Мотор „Elsamec“
  • Фиксиращ болт
  • Планка
  • Странична конзола
  • Водач с гумено уплътнение и четка
  • Тръбна оплетка
  • Обикновена оплетка
  • Плътен ламел
  • Заключващ механизъм

Както подсказва името им, предлаганите от нас ролетни врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Качествени изделия за защита от България

Ние предлагаме качествени български ролетни врати (тип гаражни врати) с богат избор от добавки като електрически двигатели и съоръжения за защита от кражби.

Предлагаме доставка и монтаж на нашите секционни гаражни врати в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Монтана и всички селища в България.

И още – предлагаме секционни врати. Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply