Качествени български гаражни врати

гаражни врати

Качествени български гаражни врати, които се предлагат с богат избор от цветове и много допълнителни екстри, за сигурност и удобство.

Ние сме производител, който предлага и монтаж на своите продукти. Ние извършваме монтажи на своите качествени български гаражни врати в цялата страна.

Български гаражни врати

гаражни врати
български гаражни врати

Гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати. Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове.

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.

Защо да изберете нас?

Ние сме български производител на гаражни врати, което ни позволява да продаваме на атрактивни цени. Изберете това, което желаете или се свържете с нашите любезни консултанти, за да получите помощ при избора.

Предимството да поръчате гаражни врати от производител е в това, че получавате гарантирано най-добра цена. Монтажът се извършва от наши екипи във всяко селище в България.

Ние сме сред утвърдените на българския пазар производители на Охранителни ролетни врати, Гаражни врати, Плъзгащи врати. Работим с широка дистрибуторска мрежа в цялата страна. Предлагаме конкурентни цени и изключително качество.

Извършваме монтажи на гаражни врати от всички видове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград и всички други градове и села в България.

Предлагаме високо качество на разумни цени, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Подвижните охранителни врати могат да бъдат с ръчно и с автоматично задвижване (с двигател и дистанционно управление). Автоматично задвижваните охранителни врати са със задвижване идентично с това на другите гаражни врати. Предлагаме електромотори на италианската фирма „Елзамек“, които са най-добрите на нашия и италианския пазар.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply