Гаражни врати, монтажи в цялата страна

видове гаражни врати

Ние сме производител на гаражни врати и предлагаме монтаж в цялата страна. Изберете българското качество от фирма „Ник доор“.

Ние сме производител на гаражни врати, предлагаме изключително високо качество на изделията си. Свържете се с нас, за да получите изключителните ни цени и качество.

монтаж на гаражни врати
монтаж на гаражни врати

Гаражни врати с монтаж

Предлагаме изработка и монтаж на гаражни врати в цялата страна. Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база.

Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

  • барабаните и пружините са произведени в Италия от фирма „Машинара“;
  • заключващите механизми са от италианската фирма „ИКСА“;
  • моторите са с изключителното италианско качество, на „Елсамек“;
  • алуминиеви ламели от лидера в Италия и европа фирма „Гименес Ганга“;

Ролетни врати, за максимална сигурност. Изработка и монтаж на врати тип ролетни, на цени от производител с изключително висока сигурност. Монтаж на изгодни цени на ел. двигател.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

При секционни гаражни врати при които се запазва светлия отвор без да е необходимо допълнително място за кутия, тъй като самата врата се повдига от механизъм и се придвижва горе по тавана.

Ние сме фирма „Ник доор“

Продуктите на фирмата са предпочитани както от корпоративни, така и от частни лица. Извършваме монтажи в цялата страна. Работим с широка мрежа от дистрибутори, като монтажите се извършват от мобилни екипи на фирмата.  Доверявайки се на нас, вие избирате качествената услуга на производител на гаражни врати от всички видове.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply