Ролетни врати от производителят

гаражни врати София

Най-важното за едни качествени ролетни врати е материалът, от който е изработена вратата, а след това качеството на изработката. Ние предлагаме най-добрите ролетни гаражни врати изработени от стомана и алуминий в България.

Ние сме производител на ролетни врати и предлагаме най-високо качество на услугата. Изберете българските ролетни врати на фрима „Ник доор“ – вижте защо сме най-добрите на пазара.

рлолетни врати
рлолетни врати

Ролетни врати от производител

Фирма „Ник Доор“ ЕООД е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, за защита на собствеността.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

За ролетните врати

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врети, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply