Сигурни гаражни врати

гаражни врати и ролетни врати

Сигурни, качествени български гаражни врати от фирма „Ник доор“ – основен производител в България. Изберете качеството на производителят на български гаражни врати.

В днешния материал ще разкажем за нашите сигурни и надеждни гаражни врати – вратите на фирма „Ник доор“. Ние сме голям производител, който предлага на клиентите си високо качество при разумни цени.

български гаражни врати
гаражни врати

Сигурни гаражни врати

Ние произвеждаме и предлагаме монтаж в цялата страна на сигурни гаражни врати и охранителни ролетки за търговски обекти. Гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати.

Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове. Какво трябва да кажем от самото начало за гаражните врати? Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата.

Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата. Гаражвите врати, които предлагаме са: гаражни врати – богато разнообразие от видове, индустриални с големи размери, пешеходни врати (врата във вратата), охранителни врати „Оплетка“ за магазини и офиси.

Всеки тип врати са със специфично предназначение и нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. По-долу има кратка информация. Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се ролетни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се ролетни врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Related Posts

гаражни врати и ролетни врати

Ролетни врати и охранителни ролетки

Ролетни врати и охранителни ролетки от българският производител на гаражни врати - фирма "Ник доор". Ние сме изборът на разумния български потребител,...
ролетни врати

Ролетни гаражни врати от „Ник доор“

Качествени български ролетни гаражни врати от производителят - фирма "Ник доор". Посетете нашия уеб сайт, за актуални условия и цени. Запознайте се п...

Български гаражни врати от „Ник доор“

Качествени български гаражни врати, директно от производителят. Свържете се с нашите консултанти, за да получите най-добри цени с монтаж в цялата стра...

Leave A Reply