Български гаражни врати от „Ник доор“

Качествени български гаражни врати, директно от производителят. Свържете се с нашите консултанти, за да получите най-добри цени с монтаж в цялата страна.

Фирма „Ник доор“ е български производител на качествени врати. Ние произвеждаме и монтираме ролетни гаражни врати,

гаражни врати

Български гаражни врати

Запознайте се с предлаганите от нас гаражни врати тип охранителни ролетки. Те могат да бъдат тип оплетка са изработени от метални пръти (решетки), които са поцинковани и прахово боядисани пръти. Предлагаме подвижни и статични охранителни врати.

Подвижните охранителни врати могат да бъдат с ръчно и с автоматично задвижване (с двигател и дистанционно управление). Автоматично задвижваните охранителни врати са със задвижване идентично с това на другите гаражни врати. Предлагаме електромотори на италианската фирма „Елзамек“, които са най-добрите на нашия и италианския пазар.

При нас може да получите и екстри към вашата гаражна врата от висок клас. За ваша сигурността и удобството предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря. Освен това предлагаме и секционни гаражни врати.

При секционни гаражни врати при които се запазва светлия отвор без да е необходимо допълнително място за кутия, тъй като самата врата се повдига от механизъм и се придвижва горе по тавана. Вижте повече за секциони врати.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply