Ролетни врати и охранителни ролетки

гаражни врати София

Ролетни врати и охранителни ролетки от българският производител на гаражни врати – фирма „Ник доор“. Ние сме изборът на разумния български потребител, който търси високото българско качество.

Темата на днешния материал са предлаганите от нас ролетни врати, както и един от видовете охранителни ролетни врати. Вижте най-важното за тези продукти в днешния материал.

ролетни врати
ролетни врати

Ролетни врати

Предлагаме ролетни врати на разумни цени, като осигуряваме монтаж в цялата страна. Свържете се с нашите консултанти, за да получите страхотно ценово предложение.

Ние сме производител на гаражни врати, както от типа ролетни врати, така и на охранителни ролетки. Това ни позволява да дадем на своите клиенти наистина добри цени.

Както е ясно от името, според вида на задвижване предлаганите от нас ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични, но каква е разликата?

  1. Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  2. Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Охравителни ролетки

Има няколко вида охранителни ролетки, като се различават по типа материал, от който са изработени. Ние предлагаме охранителни ролетни врати както с плътни, така и с перфорирани ламели. Предлагаме стоманени, алуминиеви, като всеки материал има свои предимства и някои недостатъци.

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител. Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител.

Охранителни ролетки тип плътни метални ламели – всичко за този вид продукт. Този тип охранителни ролетни врати предлагат изключително високо ниво на сигурност.

охранителни ролетки
охранителни ролетки

Предимсва на ролетките с плътни ламели:

  • удобни за промишлени халета;
  • подходящи за гаражи;
  • практични за бизнес сгради и частни домове;
  • прахово боядисване в цвят по избор;

Подробности за типа решетка:

  • поцинкована ламарина с дебелина 0.6мм. или 0.8мм;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;
  • съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1);

Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply