Гаражни врати от производител в София и страната

гаражни врати София

Гаражни врати от производител, с монтаж от фирмата в София и страната. Отлични цени, качество, гаранция от производител.

Предлагаме качествени гаражни врати с гаранция от производителят. Ние сме фирма „Ник доор“ – водещ производител на гаражни врати в България.

Гаражни врати

гаражни врати

Ние предлагаме богато разнообразие от гаражни врати, както и богат набор от добавки за тях. Една от най-полезните добавки е електромотор, за вдигане и сваляне на вратата. Оборудван с дистанционно управление, той е екстра правеща боравенето с продукта изключително лесно и приятно.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Производител на гаражни врати

Фирма „Ник Доор“ ЕООД е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, за защита на собствеността.

Продуктите на фирмата са предпочитани както от корпоративни, така и от частни лица. Произвеждаме качествени гаражни врати, секционни и индустриални. Като производител можем да предложим на клиентите изгодни цени, за продукти с високо качество, отговарящи на международни стандарти за качество.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply