Ролетни врати за максимална сигурност

Ролетни врати, за максимална сигурност на вашия дом, гараж, офис и бизнес. Предоставяме решения за вашата сигурност с цени на производител.

Защо предлаганите от нас ролетни врати осигуряват сигурност? Изработени са от здрава стомана или алуминий, имат заключващи механизми и системи срещу крадци.

ролетни врати
ролетни врати

Ролетни врати с максимална сигурност

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се ролетни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се ролетни врати – задвижват се с електрически мотор.

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ

Те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.

Вместо дистанционни или заедно с тях, може да се монтира бутон за отваряне и затваряне или ключ-бутон.

 Допълнителна сигурност

Ако към помещението няма друг вход, предлагаме бронирана кутия, която се монтира извън помещението. Бронираната кутия обикновено е допълнение към дистанционното управление. С нея се задвижва вратата и в случай на липса на електричество (там е аварийното жило).

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 3 броя врати.

Фотоклетки за гаражни врати

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply