Гаражни врати с високо качество

Качествените български гаражни врати се произвеждат от фирма „Ник доор“. Изберете високото българско качество, поръчайте сега.

Българското качество е тук, ние съчетаваме българско качество и материали от най-добрите производители в Европа и Света.

Гаражни врати с високо качество

Защо да изберете нашите качествени гаражни врати? Защото предлагаме най-високо качество – свършете се с нас, за да научите повече за произвежданите и монтирани от наши екипи врати.

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени.

качествени гаражни врати
качествени гаражни врати от производител

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Основното по което се различават гаражните врати е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях. Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата).

Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки. Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.

Related Posts

Leave A Reply