Гаражни врати София

Гаражни врати София от производител на най-добри цени в цялата страна. Ние произвеждаме и монтираме гаражни врати в цялата страна, изберете качествените ролетни врати в София.

Качествените български гаражни врати с монтаж в София са тук – ние сме фирма „Ник доор“ – производител със собствени екипи, за доставка и монтаж в цялата страна.

български гаражни врати София
гаражни врати София

Гаражни врати София

Изберете качествените български гаражни врати в София, които са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове гаражни врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Предлаганите от нас стоманени гаражни врати в София имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Related Posts

Leave A Reply