Гаражни врати София

Гаражни врати София от производител на най-добри цени в цялата страна. Ние произвеждаме и монтираме гаражни врати в цялата страна, изберете качествените ролетни врати в София.

Качествените български гаражни врати с монтаж в София са тук – ние сме фирма „Ник доор“ – производител със собствени екипи, за доставка и монтаж в цялата страна.

български гаражни врати София
гаражни врати София

Гаражни врати София

Изберете качествените български гаражни врати в София, които са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове гаражни врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Предлаганите от нас стоманени гаражни врати в София имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply