Гаражни врати с богат избор от цветове

Предлагаме гаражни врати с много екстри, като електромотор за отваряне без усилие, системи срещу крадци, допълнително обезшумяване и други.

В какви цветове мога да да поръчам своята гаражна врата? Мога ли да поръчам електромотор, за лесно отваряне и колко струва? Вижте отговорите на тези въпроси тук.

гаражни врати
гаражни врати София

Гаражни врати с богат избор от цветове

Предлагаме гаражни врати с богат избор от цветове, както и с много различни добавки. Изберете своя цвят сами или с помощта на нашите консултанти, които могат да ви помогнат с най-подходящата комбинация, за вашия дом, офис или магазин.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас от предлаганите от нас гаражните врати е тип секционната врата. Те се произвеждат в различен цвят, произведени от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Стоманената ролетна врата е без изолация (от поцинкована ламарина). Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Гаражни врати София

Гаражни врати в София от фирма „Ник доор“ – разумни цени от производител и най-високо качество. Изберете високото качество на алуминиевите гаражни врати от фирмата, с монтаж в София.

Нашите алуминиеви гаражни врати с монтаж в София са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

За въпроси се свържете с нашите консултанти, в работно време. Можете да научите всичко важно, за нашите продукти, като проследите връзките, към различните ни продукти за гаражни врати.

– Ролетни врати;
– Охранителни ролетки;
– Секционни врати;
– Индустриални врати;

Предлагаме високо качество на разумни цени, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply