Гаражни врати и охранителни ролатки

Изберете гаражни врати и охранителни ролетки от производителят фирма „Ник доор“. Ние произвеждаме и монтираме в цялата страна охранителни ролетки и гаражни врати.

Запознайте се с нашите предложения – отлична сигурност, с нашите охранителни ролетки. За гаражни, както и за търговски обекти ние предлагаме стоманени и алуминиеви врати и ролетки.

гаражни врати
гаражни врати

Гаражни врати

Фирма „Ник Доор“ ЕООД е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, за защита на собствеността.

Продуктите на фирмата са предпочитани както от корпоративни, така и от частни лица. Извършваме монтажи в цялата страна. Работим с широка мрежа от дистрибутори, като монтажите се извършват от мобилни екипи на фирмата.  Доверявайки се на нас, вие избирате качествената услуга на производител на гаражни врати от всички видове.

Произвеждаме качествени гаражни врати, секционни и индустриални. Като производител можем да предложим на клиентите добри цени, за продукти с високо качество, отговарящи на международни стандарти за качество.

охранителни ролетки
охранителни ролетки

Охранителни ролетки

Ние водещ производител на охранителни предпазни врати в България. Предлагаме охранителни ролетки от различен тип. Проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел, тип тръбна оплетка.

Охранителните ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

  • изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;
  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply