Гаражни врати Хасково

Български охранителни ролетки от фирма производител. Ние сме най-големият български производител на охранителни ролетки, сега и във Хасково.

Гаражни врати Хасково от производител, на разумни цени и с монтаж осигурен от нашите монтажни екипи. Качество на разумна цена в Хасково.

Фирмата произвежда всички видове охранителни ролетки и предлагаме монтаж в Хасковои цялата страна. При нас може да откриете конкурентни цени, от производител, за всички видове охранителни ролетки.

Гаражни врати Хасково
Гаражни врати Хасково

Гаражни врати Хасково

Когато търсите гаражни врати в Хасково, изберете качеството на доказан български производител. Предлаганите от нас гаражни врати от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Гаражните врати произведени от нас осигуряват отлична защита.

  • изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Related Posts

Гаражни врати на промоция в Пловдив

Гаражни врати на промоция в Пловдив

Предлагаме на вашето внимание традиционната промоция на гаражни врати, за град Пловдив, от която можете да се възползвате днес. Не пропускайте възмож...
Цени на гаражни врати в София

Гаражни врати на промоция в София

Предлагаме на вашето внимание традиционната промоция на гаражни врати, за град София, от която можете да се възползвате днес и утре. Не пропускайте в...
промоция на гаражни врати май 2024

Промоция на гаражни врати

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви предтавим традиционната промоция на фирма "Ник Доор". През този месец, намалението ще бъде на 29 и 30 май....

Leave A Reply