Гаражни врати Хасково

Български охранителни ролетки от фирма производител. Ние сме най-големият български производител на охранителни ролетки, сега и във Хасково.

Гаражни врати Хасково от производител, на разумни цени и с монтаж осигурен от нашите монтажни екипи. Качество на разумна цена в Хасково.

Фирмата произвежда всички видове охранителни ролетки и предлагаме монтаж в Хасковои цялата страна. При нас може да откриете конкурентни цени, от производител, за всички видове охранителни ролетки.

Гаражни врати Хасково
Гаражни врати Хасково

Гаражни врати Хасково

Когато търсите гаражни врати в Хасково, изберете качеството на доказан български производител. Предлаганите от нас гаражни врати от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Гаражните врати произведени от нас осигуряват отлична защита.

  • изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Related Posts

Български гаражни врати на супер цени

Български гаражни врати на супер цени

Български гаражни врати на супер цени от фирма "Ник Доор" - отлично качество за ценители. Ние предлагаме най-добри цени за гаражни врати със супер кач...

Отлични цени за гаражни врати

Отлични цени за гаражни врати от фирма производител. "Ник Доор" е крупен български производител на гаражни врати и охранителни ролетки и монтира в цял...

Качествени гаражни врати във Варна

Качествени гаражни врати във Варна от българският производител фирма "Ник Доор". Разумни цени, най-високо качество на гаражни врати във Варна. Ние се...

Leave A Reply