Гаражни врати Хасково

Български охранителни ролетки от фирма производител. Ние сме най-големият български производител на охранителни ролетки, сега и във Хасково.

Гаражни врати Хасково от производител, на разумни цени и с монтаж осигурен от нашите монтажни екипи. Качество на разумна цена в Хасково.

Фирмата произвежда всички видове охранителни ролетки и предлагаме монтаж в Хасковои цялата страна. При нас може да откриете конкурентни цени, от производител, за всички видове охранителни ролетки.

Гаражни врати Хасково
Гаражни врати Хасково

Гаражни врати Хасково

Когато търсите гаражни врати в Хасково, изберете качеството на доказан български производител. Предлаганите от нас гаражни врати от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Гаражните врати произведени от нас осигуряват отлична защита.

  • изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 мм с поцинковани стоманени шарнири;

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Related Posts

гаражни врати Ихтиман

Гаражни врати Ихтиман

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Button_Widget"][/siteorigin_widget] Гаражни врати в Ихтиман, произведени по индивидуална по...
гаражни врати Павликени

Гаражни врати Павликени

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Button_Widget"][/siteorigin_widget] Гаражни врати в Павликени, на най-добри цени, от българ...
Гаражни врати Попово

Гаражни врати Попово

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Button_Widget"][/siteorigin_widget] Гаражни врати Попово от български производител, на разу...

Leave A Reply