Ролетни врати в София от български производител

Отлични цени за ролетни врати в София, от българският производител – фирма „Ник Доор“. Отлично качество на изгодни цени, за ролетни врати.

Ролетни врати от плътни плоскости (ламели) или с перфорация, със или без електромотор, както и много други екстри, като защита от крадци или обезшумяващи четки. Вижте всичко интересно, за нашите продукти.

Ролетни врати в София
Ролетни врати в София

Ролетни врати в София

Предлагаме ролетни врати от стомана и алуминий, както от плътни, така и от перфорирани ламели, за да се вижда витрината, когато това е нужно. Всички наши ролетни врати се предлагат и с широк набор от допълнително оборудване, което улеснява експлоатацията им.

Важно е да се изясни и какво са ролетните врати. По същество, както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи.

По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Друго важно за тях е, че според вида на задвижване, предлаганите от нас ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Това разбира се се отнася и за другите ни продукти, като гаражни врати и различните видове охранителни ролетки. И все пак, защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. Вижте повече за това по-долу в текста.

Цени на ролетни врати

Ние имаме програма за лоялни клиенти, за която може да научите повече като се обадите на нашите консултанти или като посетите страницата ни за актуални промоции. Нашите промоционални цени на ролетни врати в София са винаги изключително изгодни, за фирми и частни лица, които вече са сред нашите клиенти.

За въпроси се свържете с нашите консултанти, в работно време. Можете да научите всичко важно, за нашите продукти, като проследите връзките, към различните ни продукти за гаражни врати.

 

Related Posts

Супер цени на български гаражни врати

Българските гаражни врати произведени от "Ник Доор" са отлично решение, защото са със световно качество, монтажите се извършват от монтажници на фирма...
Охранителни ролетки, книжнарница 19.03.2024

Български охранителни ролетки цени

Български охранителни ролетки цени с промоции през всеки месец - разумни цени от български производител на охранителни ролетки с отлично качество. От...

Български ролетни врати цени

Качествените български ролетни врати на достъпни цени са тук. Ние сме български производител с традиции, с нас получавате отлично българско качество, ...

Leave A Reply