Ролетни врати с отстъпки през януари 2024

Ниски цени на гаражни врати в София

Ролетни врати с отстъпки от 10% през януари 2024, от фирма „Ник Доор“. И добрата новина е, че отстъпките касаят цялото изделие, без значение колко и какви екстри ще добавите към него.

Както винаги, можете да избирате от богат избор добавки към ролетната врата: електромотор, най-подходящият цвят, шумозаглушаване,

Ролетни врати с отстъпка

Ние предлагаме качествени ролетни врати, а през този месец те са с отстъпки в цената за всички клиенти. Свържете се с нашия отдел по продажби, за да получите ценово предложение. Разгледайте и страницата ни с промоции.

ролетни врати с отстъпка
ролетни врати

В зависимост от начина на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят ръчно и могат да бъдат заключени с брави от едната или от двете страни. Тези врати са подходящи за по-малки гаражи или когато клиентът предпочита ръчно управление.
  • Автоматично отварящи се врати – те се задвижват от електрически мотор, който осигурява удобство и лесно управление. Тази опция е идеална за по-големи гаражи или за хора, които търсят по-голям комфорт и удобство при отварянето и затварянето на вратата.

Фирма „Ник Доор“ ви предлага разнообразие от ролетни врати, които са функционални, издръжливи и визуално привлекателни. Нашите продукти са разработени с внимание към детайлите и отговарят на изискванията за сигурност и удобство на нашите клиенти.

 

Related Posts

Leave A Reply